Unde poți viziona gratuit seriale coreene istorice subtitrate în română

Serialele coreene istorice au câștigat o popularitate considerabilă în întreaga lume datorită intrigilor captivante, decorurilor elaborate și interpretărilor impresionante. Aceste drame istorice, cunoscute sub numele de „sageuk”, oferă o privire fascinantă asupra culturii și istoriei Coreei. Pentru cei pasionați de acest gen și care doresc să urmărească serialele coreene istorice subtitrate în română, există mai multe platforme și surse online care oferă acces gratuit la aceste producții. În acest articol, vom explora câteva dintre cele mai bune opțiuni disponibile.

1. Viki Rakuten

Viki Rakuten este una dintre cele mai populare platforme pentru vizionarea serialelor asiatice, inclusiv a dramelor coreene istorice. Viki oferă o gamă variată de seriale subtitrate în mai multe limbi, inclusiv română, datorită comunității sale dedicate de voluntari care se ocupă de traducerea subtitrărilor.

 • Cum funcționează: Crearea unui cont pe Viki este gratuită, iar multe dintre seriale pot fi vizionate fără costuri. Totuși, pentru acces la conținut premium fără reclame, există opțiuni de abonament.
 • Seriale populare: Printre serialele istorice coreene disponibile pe Viki se numără „Empress Ki”, „Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo” și „Jewel in the Palace”.

2. KissAsian

KissAsian este un site cunoscut pentru colecția sa extinsă de seriale și filme asiatice, inclusiv drame coreene istorice. Această platformă oferă acces gratuit la o varietate de seriale, iar multe dintre acestea sunt disponibile cu subtitrări în română.

 • Cum funcționează: Vizitarea site-ului și navigarea prin colecția de seriale este gratuită. Nu este necesară crearea unui cont pentru a viziona conținutul.
 • Seriale populare: Utilizatorii pot găsi seriale ca „The Great Queen Seondeok”, „Hwarang: The Poet Warrior Youth” și „The King in Love”.

3. DramaCool

DramaCool este o altă platformă populară pentru vizionarea gratuită a dramelor asiatice. Site-ul oferă o selecție vastă de seriale coreene, inclusiv drame istorice, toate subtitrate în diverse limbi, inclusiv română.

 • Cum funcționează: Accesul la DramaCool este gratuit și nu necesită înregistrare. Utilizatorii pot căuta seriale după gen, popularitate și anul lansării.
 • Seriale populare: Printre titlurile disponibile se numără „Six Flying Dragons”, „Rookie Historian Goo Hae Ryung” și „The Flower in Prison”.

4. YouTube

YouTube este o sursă surprinzătoare, dar excelentă, pentru vizionarea gratuită a serialelor coreene istorice. Mulți utilizatori încarcă episoadele acestor seriale cu subtitrări în diverse limbi, inclusiv română.

 • Cum funcționează: Căutarea pe YouTube a titlurilor de seriale istorice coreene, împreună cu termenul „subtitrare în română”, poate duce la găsirea unor episoade sau chiar serii complete.
 • Seriale populare: Serialele pot varia în funcție de disponibilitatea încărcărilor, dar adesea se pot găsi episoade din serii ca „Dong Yi”, „Jumong” și „Queen for Seven Days”.

5. Forumuri și grupuri dedicate

Există numeroase forumuri și grupuri online, inclusiv pe rețelele sociale, dedicate fanilor dramelor coreene. Aceste comunități sunt excelente pentru a găsi recomandări și linkuri către site-uri care oferă vizionare gratuită a serialelor coreene istorice subtitrate în română.

 • Cum funcționează: Alăturarea unor grupuri pe Facebook, Reddit sau alte platforme de discuții poate oferi acces la o multitudine de resurse și linkuri partajate de fani.
 • Seriale populare: Recomandările variază, dar deseori includ seriale ca „The Crowned Clown”, „Arthdal Chronicles” și „The Tale of Nokdu”.

6. Site-uri de streaming locale

În România, există site-uri de streaming locale care oferă acces gratuit la o varietate de seriale coreene, inclusiv istorice, subtitrate în română. Aceste site-uri sunt adesea mai puțin cunoscute, dar pot oferi o selecție bună de conținut.

 • Cum funcționează: O căutare simplă pe Google poate dezvălui site-uri locale care transmit gratuit seriale coreene. Este important să verifici legitimitatea și securitatea acestor site-uri.
 • Seriale populare: Selecția poate varia, dar de obicei include titluri populare și bine cotate.

Concluzie

Vizionarea serialelor coreene istorice subtitrate în română este mai ușoară ca niciodată datorită numeroaselor platforme online care oferă acces gratuit la aceste producții. De la platforme dedicate ca Viki Rakuten și DramaCool, la surse mai puțin convenționale ca YouTube și grupurile de fani, există o multitudine de opțiuni disponibile pentru fanii dramelor coreene. Fiecare platformă oferă o selecție diferită de seriale, așa că explorarea mai multor surse poate fi cea mai bună metodă pentru a găsi serialele tale preferate.

About the Author: andreea

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *